2013-06-15 22:34:07
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ!
Ο Ολυμπιακός θα περιμένει λίγες μέρες ακόμα να ξεδιαλύνει το τοπίο όσον αφορά στο θέμα παραμονής της Δήμητρας Γιακουμή και της Σοφίας Κοσμά, πριν προχωρήσει στο... επόμενο «κεφάλαιο».

Η πλευρά της 20χρονης ακραίας είχε διαβεβαιώσει ότι θα δώσει την απάντησή της στα μέσα του μήνα. Συνεπώς μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα πρέπει να έχει λήξει το ζήτημα, είτε αρνητικά είτε θετικά.

Επιπλέον, στα τέλη της εβδομάδας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", λήγει και η επιπλέον προθεσμία που ζήτησε για να σκεφτεί η Γιακουμή. Και τις δύο φέρεται να έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ, όπως και την Αννα Καββαθά, η οποία μετά την απόκτηση της Κατερίνας Γιώτα και της Τζίνας Λαμπρούση είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεδιαλύνει αυτές τις δύο υποθέσεις, καθώς θα παίξουν ρόλο στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν. Διερευνητική κρούση έχει γίνει και στην ακραία Ιζαμπέλ Ιβάνοβα, που δίνει προτεραιότητα στην προοπτική να παίξει στο εξωτερικό, ενώ αν δεν καταστεί δυνατόν να πλαισιωθούν με Ελληνίδες, οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν για ξένες.

Οσο για τις κεντρικές, τα ονόματα από την εγχώρια αγορά είναι σαφώς περισσότερα, όπως οι Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ευαγγελία Καραγιώργου και Μαρία Λαμπρινίδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάμα - Shakira! (photos)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάμα - Shakira! (photos)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ