2013-06-16 14:00:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ... ΠΩΛΗΣΗ Ο ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ
Ο Σουμπίνιο είχε πολύ καλή παρουσία στα πλέι οφ της Super League και ο Ατρόμητος θα ήθελε, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, να τον διατηρήσει στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν, την ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Μόλις την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τους Περιστεριώτες στα 6 αυτά παιχνίδια ήταν ο Σουμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος γενικά δεν είχε καλή σεζόν, ωστόσο μετά την έλευση του Παράσχου στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου έδειξε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε να έχει τον Σουμπίνιο στην διάθεση του και τη νέα σεζόν, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό, έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου και οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr", ψάχνουν ομάδα να τον πουλήσουν, αφού νέος δανεισμός του δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα.

Ο μάνατζερ του παίκτη έχει έρθει σε επαφή με συλλόγους του εξωτερικού, με ομάδα του Αζερμπαϊτζάν να έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον.

Είναι βέβαιο πως ο Σουμπίνιο δεν θα βρίσκεται του χρόνου στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι κοιτάνε να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από μια πιθανή πώληση του Βραζιλιάνου μέσου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ