2013-06-16 15:37:03
Φωτογραφία για Θα έχετε κράτος μέχρι τον Σεπτέμβριο
Γράφει ο Ι. Δέμος

Αλίμονο σε όσους το επιτρέψουν!

Πρώτο θύμα τα ασφαλιστικά Ταμεία λόγω της διογκούμενης ανεργίας και της αδυναμίας των πολιτών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Φυσικά εξ' αιτίας των στρεβλών αποφάσεων, οσφυοκάπτοντος πολιτικού προσωπικού!

Το μέλλον της χώρας προδικάζει η συνέντευξη της κ. Ελένης Γλύκαντζη Αρβελέρ, η οποία επικαλείται ξένο ανώτατο αξιωματούχο.(παρακολουθείστε την επιλέγοντας τον σύνδεσμο παρακάτω).

Στο μυαλό μου δημιουργείται η παρακάτω εφιαλτική εικόνα:

Συντάξει ανάλογα με την ταμειακή ευχέρεια των ταμείων: τον ένα μήνα 100¤ τον άλλο ίσως 300¤. Οι μισθοί στην λογική Βρούτση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τις συντάξεις. Τα σούπερ μάρκετ έρημοι τόποι, λόγω της συντηρούμενης ακρίβειας των αγαθών πρώτης ανάγκης. Πείνα, υπογεννητικότητα, οικογενειακές εντάσεις, αυτοκτονίες. Οι τράπεζες επιτίθενται στην ιδιωτική περιουσία και στην ατομική ελευθερία! Η κρατική περιουσία περνάει στα χέρια ξένων αρπακτικών


Αστυνομικές δυνάμεις κατ' εντολή των "αφεντικών" προσπαθούν με βίαιο τρόπο να καταστείλουν τις όποιες αντιδράσεις. Για την αντιμετώπιση παλλαϊκών αντιδράσεων φθάνουν ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής. Οι "φίλοι σύμμαχοί μας" κατασκευάζουν Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (έχουν ήδη βρει τους πρώτους 7 υπουργούς). Την χειρότερη Κυβέρνηση που βίωσε ποτέ η χώρα! Το κράτος παύει να υπάρχει. Ο σημερινός πρωθυπουργός δικαιώνεται: Ο ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος της χώρας γίνεται Ευρωπαϊκός!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ