2013-06-16 19:21:02
Φωτογραφία για Mυστικός γάμος για τον Βασίλη Τοροσίδη
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα περάσει το κατώφλι των παντρεμένων ο Βασίλης Τοροσίδης, που θα ντυθεί γαμπρός επί ελληνικού εδάφους και θα βαφτίσει την κορούλα του!

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας και της Ρόμα παντρεύεται την αγαπημένη του Σοφία στις 22 Ιουνίου, στην Αθήνα, παρουσία μόνο των στενών συγγενών και των καλών τους φίλων και υπό άκρα μυστικότητα.

Μαζί με τον θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι θα κάνει και την βάφτιση της κόρης του, το όνομα της οποίας είναι επίσης μυστικό!

Οι δύο τελετές θα γίνουν σε κτήμα των βορείων προαστίων της Αθήνας, το οποίο διαθέτει ένα γραφικό εκκλησάκι, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στην οποία το ζευγάρι θα διασκεδάσει με συγγενείς και φίλους που θα έρθουν από την Ξάνθη και το Λουτράκι, τις ιδιαίτερες πατρίδες του ποδοσφαιριστή και της καλής του, αντίστοιχα. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει φροντίσει και για την μεταφορά και την διαμονή των καλεσμένων του στην Αθήνα!

Κουμπάρος του Βασίλη και της Σοφίας θα είναι ο παιδικός φίλος του ποδοσφαιριστή, ο Μπάμπης Τινικίδης, ενώ νονός της μικρής θα είναι επίσης ένας καλός του φίλος, ο Παναγιώτης Σταυρακάρας.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο, έχει ήδη κανονίσει και το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο θα έχει «γεύση» Ελλάδας και θα γίνει πριν αρχίσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βασίλη στη Ρώμη!

Πηγή: εφημερίδα «Real News»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ