2013-06-16 22:25:03
Φωτογραφία για Ραντεβού ανόδου έδωσαν Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου
Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η άνοδος στην Super League μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε από τον Ηρακλή (2-1), ενώ το ντέρμπι του Βόλου έληξε ισόπαλο με 1-1. Δείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play off της Football League.

Στην τελευταία αγωνιστική των play off της Football League και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα κριθεί το τελευταίο "εισιτήριο" για την Super League μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής.

Ο Παναιτωλικός παρότι προηγήθηκε με τον Σφακιανάκη στο Καυτανζόγλειο, ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 2-1 με δυο γκολ του Κιρόφσκι και έχασε την ευκαιρία να "σφραγίσει" την άνοδο καθώς έμεινε στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου από την πλευρά του αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό φτάνοντας στους 9 βαθμούς και περιμένει την Τετάρτη (19/6) τον Παναιτωλικό στον Βόλο.


Στο Πανθεσσαλικό λοιπόν θα κριθεί το τελευταίο "εισιτήριο" της ανόδου με τον Ολυμπιακό να θέλει μόνο νίκη και τον Παναιτωλικό να παίζει για δύο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία).

Επίσης μια ημέρα νωρίτερα (18/6) ο Παναιτωλικός θα απολογηθεί και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο.

Ο Ηρακλής με τη νίκη που πέτυχε επί του Παναιτωλικού έφτασε στους επτά βαθμούς, ενώ η Νίκη Βόλου με την ισοπαλία πήγε στους τρεις.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play off:

Ηρακλής-Παναιτωλικός 2-1

(67', 94' Κιρόφσκι-16' Σφακιανάκης)

Στο 27' αποβλήθηκε ο Ιωάννου του Παναιτωλικού

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Χ. Παληγεώργος, Βουτσιάς (77' Ντατίδης), Φερνάντεζ, Νατσιόπουλος (54' Γεωργίου), Σιατραβάνης (62' Χιονίδης), Σαράφογλου, Θόρια, Κιρόφσκι.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Τζούνιορ (89' Πασάς), Σίσιτς (90' Μεταξούλης), Μπελόν, Καμαρά, Κουτσοσπύρος (62' Μουμίν).

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 1-1

(25' Βέρτζος-20' Σολάκης)

Στο 80' ο Ολυμπιακός Βόλου είχε δοκάρι με τον Γιενκά, ενώ στο 90' αποβλήθηκε ο Γουσούλης

Νίκη Βόλου: Βούρας, Παπαδόπουλος (27' Ριζογιάννης), Καρατζάς, Ψιάνος, Βέρτζος, Σκούφαλης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Φλίγκος (61' Ουέλινγκτον), Τάντιτς (74' Τζιώρας), Λαλίν.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Μπολάτι (86' Ογκουνσότο), Μπρέσκα (60' Ανιέτε), Στογιάνοφ, Γιενκά, Γκότοβος, Γουσούλης, Καπετάνος (75' Ναντάγια), Πινδώνης, Σολάκης, Τσιάτσιος.

Βαθμολογία

1. Παναιτωλικός 11

-------------------------------------------------

2. Ολυμπιακός Βόλου 9

3. Ηρακλής 7

4. Νίκη Βόλου 3

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Τετάρτη (19/6)

Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός (20.00, OTE TV)

Ηρακλής-Νίκη Βόλου (20.00, OTE TV)

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τουρκικό καλοκαίρι;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τουρκικό καλοκαίρι;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ