2013-06-17 01:37:05
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Γιατί οι ληστές επέστρεψαν στο σπίτι της γιαγιάς στον Καραβόμυλο;
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών έζησε μια 80χρονη στον Καραβόμυλο Στυλίδας Οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι τη νύχτα από ανασφάλιστο παράθυρο. Η ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε ξαπλώσει αλλά δεν είχε ακόμη κοιμηθεί, είδε ξαφνικά τους τρεις ληστές να "μπουκάρουν" στο σπίτι.

Οι δυο φορούσαν κουκούλες, ενώ ο τρίτος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και σύμφωνα με την ηλικιωμένη ήταν πολύ μελαχροινός και μιλούσε σπαστά Ελληνικά.

Οι ληστές έδεσαν με πλαστική ταινία τα χέρια της ηλικιωμένης στο κρεββάτι και της φίμωσαν το στόμα. Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πήραν 500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι, ενώ αφαίρεσαν από την 80χρονη δύο χρυσά δακτυλίδια και μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό τα οποία φορούσε.

Στη συνέχεια πήραν ένα παλιό όπλο που βρήκαν στο σπίτι, το κινητό της γιαγιάς και αφού την κλείδωσαν εξαφανίστηκαν.


Η ηλικιωμένη λίγο αργότερα κατάφερε να λυθεί και αφού δεν μπορούσε να βγει από την κλειδωμένη πόρτα, βγήκε από το παράθυρο και πήγε σε γειτονικό σπίτι ανιψιάς της και ζήτησε βοήθεια.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ πρόσφεραν και τις πρώτες βοήθειες στην 80ρονη γυναίκα. Όταν λίγο αργότερα ήρθε η αστυνομία και επέστρεψαν στο σπίτι, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και το παλιό όπλο στη θέση του. Μάλιστα ένας γείτονας είπε ότι είδε κάποιον που έβγαινε από το σπίτι και η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν ίδια με αυτή της ηλικιωμένης για τον έναν από τους ληστές.

>, έλεγε στο LamiaReport συγγενής της ηλικιωμένης γυναίκας.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν οι ληστές να είναι οι ίδιοι με αυτούς που χτύπησαν πριν από λίγες ημέρες στο Νεοχώρι Τυμφρηστού στη δυτική Φθιώτιδα.
LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ