2013-06-17 11:22:34
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: «Τρέχουν» με Τζιόλη, Σισοκό και Σκόνδρα
Εβδομάδα εξελίξεων για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ είναι αυτή που άρχισε και στην Τούμπα, οι επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά «τρέχουν» όλα τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Για τον Στέφενς και την οριστική υπογραφή των συμβολαίων του Ολλανδού με την ΠΑΕ δεν υπάρχει ανησυχία καθώς και οι δύο πλευρές διαβεβαιώνουν πως είναι θέμα ημερών να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές.

Στα μεταγραφικά θεωρείται δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με τους Αλέξανδρο Τζιόλη, Γιάννη Σκόνδρα και Ιμπραίμα Σισοκό. Και για τους τρείς παίκτες έχει συλλέξει θετικές πληροφορίες ο Στέφενς, ενώ οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν εισηγηθεί στον Ολλανδό την απόκτησή τους. Για τον Τζιόλη που είναι διεθνής, μετρά πολύ η θητεία του τόσο στο εξωτερικό όσο και στην εθνική. Για τον Σκόνδρα, οι ικανότητές του, έτσι όπως τις ανέδειξε στον Ατρόμητο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας με άνεση.

Όσο για τον Σισοκό, έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στον Παναθηναικό, η Βόλφσμπουργκ θέλει να τον δώσει και απομένει η έγκριση του Σαββίδη για να γίνει η «δαπάνη» των 700.000 ευρώ που απαιτούνται και να έρθει ο Σισοκό στην Θεσσαλονίκη. Είναι μία εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα για τον ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ανοιχτά.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ