2013-06-17 13:38:05
Φωτογραφία για Κ. Κατσαφάδος: '' Η Ελλάδα κλείνει οριστικά τους λογαριασμούς της με το παρελθόν''
από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, ο βουλευτής της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων δήλωσε '' Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς της με το παρελθόν.

Αυτό το παρελθόν που ναρκοθετεί το μέλλον της χώρας και των νέων ανθρώπων και θέλει να ακυρώσει κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια.

Ο Πρωθυπουργός τόλμησε να αναμετρηθεί με τις πρακτικές και τον σκληρό πυρήνα του χθες.

Η έκβαση αυτής της αναμέτρησης είναι καθοριστική.

Κρίνεται το αν θα προχωρήσουμε μπροστά, αν θα απαλλάξουμε την κοινωνία και τη χώρα από τα βαρίδια του παρελθόντος, από πρακτικές και αντιλήψεις λεηλασίας του Κράτους.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα λειτουργήσει σε νέες βάσεις και πλαίσια.

Με κατοχύρωση της ανεξαρτησίας της, με διαφάνεια και μικρότερο κόστος λειτουργίας. Θα σταματήσει να επιβαρύνει τον πολίτη.

Όσοι σήμερα, θέλουν την επιστροφή στο παρελθόν και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, που θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στο νέο διαγωνισμό, δεν έχουν βρει ούτε μία λέξη να πουν για το ένα εκατομμύριο εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, που έχασε τη δουλειά του τα τρία τελευταία χρόνια.


Οι μεταρρυθμίσεις και κυρίως ένα νέο, μικρότερο, ευέλικτο και φιλικό προς τον πολίτη Κράτος, είναι η δική μας προτεραιότητα.

Είναι όμως και καθολική απαίτηση της κοινωνίας.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Όλοι μας θα κριθούμε από τη θέλησή μας να τολμήσουμε, να συγκρουστούμε με το χθες, να στηρίξουμε τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.''
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ώρα των αποφάσεων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ώρα των αποφάσεων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ