2013-06-17 18:51:51
Φωτογραφία για ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ» ΧΡΩΜΑΤΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Με μεγάλη επιτυχία, μέσω της ετήσιας γιορτής, έκλεισε φέτος η χρονιά για τις ακαδημίες κολύμβησης του Ολυμπιακού.

Οι ακαδημίες κολύμβησης "έκλεισαν" την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία και φέτος την ετήσια γιορτή τους σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο με περισσότερους από 1000 γονείς και φίλους στις κερκίδες πολλοί από τους οποίους είχαν καθίσει κάτω στα κάγκελα και με 400 παιδάκια ηλικιών από 3,5 έως 12 ετών να παίρνουν μέρος σε κολυμβητικές επιδείξεις. Παρών στην εκδήλωση από την πρώτη στιγμή ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης,μέλη της διοίκησης,Μάνατζερ και έφοροι άλλων τμημάτων του Συλλόγου, ο αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Γρηγόρης Καψοκόλης,ο έφορος του τμήματος κολύμβησης κ .Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Δ/ντής των ακαδημιών κολύμβησης κ. Σπύρος Μπιτσάκης όλοι οι προπονητές και το προσωπικό του τμήματος κολύμβησης.

Η δίωρη γιορτή που είχε προετοιμαστεί και "ντυθεί" με ερυθρόλευκα χρώματα, μπαλόνια και σημαίες, ξεκίνησε με την μεγάλη παρέλαση και τον ύμνο του Ολυμπιακού, με κορυφαία στιγμή συγκίνησης την ώρα που τα παιδιά παρατάχθηκαν απέναντι από τους γονείς. Όλοι οι γονείς σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν για αρκετή ώρα ενώ τα μικρά δελφίνια χαιρετούσαν προς τις κερκίδες.


Στη συνέχεια οι άνθρωποι του τμήματος κολύμβησης ευχαρίστησαν με ανακοίνωση την διοίκηση του Συλλόγου, τους χορηγούς και ερυθρόλευκους υποστηρικτές του τμήματος,την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την προσπάθεια τους, τους προπονητές, την διοίκηση του Αγ. Κοσμά, και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων καθώς και τους υπαλλήλους των δύο κολυμβητηρίων που γίνονται καθημερινά τα μαθήματα.

Ιδιαίτερη μνεία στην ανακοίνωση έγινε στη Θύρα 7, όλους τους συνδέσμους και τα μέλη του Ολυμπιακού για την έμπρακτη και συνεχή στήριξή τους σε όλα τα τμήματα του Συνδέσμου.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι κολυμβητικές επιδείξεις με τα παιδιά να έχουν χωριστεί στα τμήματα τους. Στις κολυμβητικές επιδείξεις πήραν μέρος όπως κάθε χρόνο και παιδιά με ειδικές ανάγκες τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν. Όλα τα δελφινάκια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απονομών παίρνανε ένα ένα τα μετάλλια τους, δώρα από τους πρωταθλητές του τμήματος Δημητριάδη Στέφανο και Κατραντζή Χρήστο, και έβγαζαν φωτογραφίες τις οποίες οι γονείς μπορούσαν την ίδια στιγμή να προμηθευτούν.

Στο τέλος της γιορτής στον υπαίθριο χώρο του κολυμβητηρίου υπήρχε άφθονο φαγητό για όλους ενώ τουλάχιστον 200 γονείς με τα παιδιά έμειναν μέχρι αργά δίνοντας συγχαρητήρια στους προπονητές και στους ανθρώπους του τμήματος κολύμβησης ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο.

Για να δείτε πλάνα της ετήσιας γιορτής πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ