2013-06-17 21:20:08
Φωτογραφία για «Δώρο» ο Κορδέρο για τέσσερα χρόνια
Στην ΑΕΚ θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο, καθώς συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον «δικέφαλο», διατηρώντας τον ηγετικό ρόλο που, έτσι κι αλλιώς, είχε στη διάρκεια της πιο πικρής σεζόν στα χρονικά του συλλόγου. Με δικέφαλο στο στήθος θα παίζει και ο Σταύρος Σταθάκης, ο 26χρονος αμυντικός από τη Ξάνθη.

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Κορδέρο

Ο Ισπανός χαφ σκεφτόταν αρχικά να γυρίσει στην πατρίδα του, ωστόσο η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη φάνηκε αρκετή ώστε να πει το “ναι” για την παραμονή του. Ο Κορδέρο υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην Ενωση και μάλιστα θα έχει ηγετικό ρόλο.

Την φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει για τα επόμενα 3 χρόνια ο Σταύρος Σταθάκης, καθώς το πρωί της Δευτέρας (17/06) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό που θα μετατραπεί σε συμβόλαιο μόλις η ΑΕΚ ξαναγίνει ΠΑΕ. Ο 26χρονος αμυντικός αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στην Ενωση Παραλιμνίου σαν δανεικός από την Ξάνθη, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ενωση Θράκης, ενώ από το 2007 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης, έχοντας 38 συμμετοχές και 2 γκολ.


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία του με την ΑΕΚ, επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Μία ομάδα με τεράστια Ιστορία. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και το σίγουρο είναι ότι σε δύο χρόνια η ομάδα θα είναι εκεί που πρέπει».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ