2013-06-17 21:17:03
Φωτογραφία για Β. Μαρτένς: Το κλείσιμο, ο μόνος τρόπος για αναδιάρθρωσή της ΕΡΤ
Στην αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής ατζέντας αναφέρεται... ο πρόεδρος του ΕΛΚ Βίλφριντ Μαρτένς σε σημερινή γραπτή δήλωσή του.

Σύμφωνα με τον Β. Μαρτένς, τα πράγματα αλλάζουν πραγματικά στην Ελλάδα και ένα χρόνο μετά τις εκλογές ο Ελληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέδειξε κουράγιο για την εφαρμογή μιας φιλόδοξης μεταρρυθμιστικής ατζέντας που στόχο έχει την αντιμετώπιση των χρόνιων διαρθρωτικών προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας. Ο πρόεδρος του ΕΛΚ τονίζει ακόμη ότι η πρόσφατη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μεταρρυθμίσει την υπερτροφική και χρεωμένη δημόσια τηλεόραση σε ένα νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα φαίνεται πως είναι ο μόνος τρόπος για την αναδιάρθρωση της. Ο Β. Μαρτένς αναφέρεται ακόμη στις πολλαπλές προσπάθειες που καταβλήθηκαν κατά το παρελθόν, εν μέσω της λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης, οι οποίες απέτυχαν λόγω της ισχυρής αντίστασης των συνδικαλιστικών οργανώσεων.


Τους τελευταίους δώδεκα μήνες ο Α. Σαμαράς απεκατέστησε την αξιοπιστία της Ελλάδας, η οποία επανήλθε σε τροχιά, υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΕΛΚ. Μετά τη δύσκολη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης της προηγούμενης εβδομάδας η Ευρώπη θα πρέπει να στείλει καθαρά μηνύματα στήριξης και αλληλεγγύης για τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής ατζέντας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα είναι μάταιες και ότι θα υπάρξει επιστροφή στην ανάπτυξη, καταλήγει ο πρόεδρος του ΕΛΚ.
e-typos.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ