2013-06-18 06:05:29
Φωτογραφία για Παρελθόν τέσσερις από τον ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της αποχαιρετάει τους Γιώργο Φωτάκη, Κώστα Σταφυλίδη, Αραούχο Ετό και Μπονγκάνι Κουμάλο και τους ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Φωτάκη Γιώργο, Σταφυλίδη Κώστα, Etto Araujo και Bongani Khumalo για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο Γιώργος Φωτάκης ολοκλήρωσε το δεύτερο κύκλο του στην ομάδα μετρώντας από την σεζόν 2009-2010 όταν επέστρεψε στην Τούμπα μέχρι και σήμερα 142 συμμετοχές και 12 γκολ.

Ο Κώστας Σταφυλίδης, γέννημα θρέμμα της ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Bayer 04 Leverkusen και στα δύο χρόνια ως επαγγελματίας αγωνίστηκε 44 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πέτυχε 2 γκολ.

Ο Araujo Etto αποκτήθηκε από την NK Dinamo Zagreb τον Ιανουάριο του 2011 και στα 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα αγωνίστηκε συνολικά σε 69 αγώνες, ενώ ο Bongani Khumalo ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από την Tottenham, ολοκληρώνοντας την χρονιά με 28 παρουσίες στους αγώνες του ΠΑΟΚ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ:  Ferrari τρακάρει με Υugo!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ferrari τρακάρει με Υugo!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ