2013-06-18 10:28:20
Φωτογραφία για ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑ... ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ!
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, επιβεβαιώσε τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ με δηλώσεις του στην Αργεντινή και η άφιξή του στο Ηράκλειο αναμένεται την Πέμπτη, έτσι ώστε να επικυρωθεί το τυπικό μέρος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθτικός έχει μακρά αποχή από την αγωνιστική δράση και το μόνο που επιζητά είναι μία δεύτερη ευκαιρία για να κάνει το comeback.

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά να του δείξουν εμπιστοσύνη, κάτι που δεν έγινε στην Εστουντιάντες, αλλά θα συμβεί κατά τα φαινόμενα στον ΟΦΗ. Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το "sentragoal.gr", θα λάβει ένα ποσό της τάξης των 40.000 ευρώ και θα αμείβεται για κάθε συμμετοχή. Ο Γκαλέτη μίλησε στην πατρίδα του και για την ιατρική άδεια, η οποία του επιτρέπει να παίξει ξανά μπάλα.

«Στα τέλη Απριλίου πήρα μια ιατρική απαλλαγή και είμαι καλά. Εχω ιατρική άδεια για να παίξω ξανά και έχει ήδη ενεργοποιηθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής. Πρόσφατα μίλησα με το ιατρικό επιτελείο της Εστουντιάντες και μου είπαν ότι δεν είναι ώρα ακόμα να μπω στην ομάδα.


Εχουν μια γνώμη για μένα και αποφάσισαν ότι είμαι πίσω σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Γι' αυτό έπρεπε να βρω την ευκαιρία να αγωνιστώ κάπου αλλού. Εχω προπονηθεί με τον ίδιο ρυθμό, σύμφωνα με τους γιατρούς είμαι έτοιμος να παίξω».

Οσον αφορά τον ΟΦΗ είπε: «Θα συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία. Εχω μιλήσει ήδη με τους διοικούντες και μου αρέσει πολύ η ιδέα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ