2013-06-18 15:20:14
Φωτογραφία για ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ... ΠΡΟΤΑΣΟΦ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στα υπόψη τους και το όνομα του Όλεγκ Προτάσοφ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χριστόπουλου, στην ομάδα της Ηπείρου βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και τα ονόματα που έχουν αρχίσει να ακούγονται για τον πάγκο των Ηπειρωτών είναι αρκετά. Οι... «ελληνικές» λύσεις που φέρεται να εξετάζει η διοίκηση είναι αυτές των Σάββα Παντελίδη και Άγγελου Αναστασιάδη, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» στα υπόψη είναι κι ένας προπονητής που προέρχεται από τη χώρα στην οποία θα εργαστεί πλέον ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΠΑΣ.

Ο λόγος για τον Ουκρανό, Ολεγκ Προτάσοφ. Ο 49χρονος τεχνικός είχε τεράστιο όνομα ως ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και με αυτές της Προοδευτικής και της Βέροιας στο φινάλε της καριέρα του, στον οποίο άρχισε και την προπονητική του καριέρα το 2002, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2003.

Ο Προτάσοφ έχει εργαστεί ακόμα στην ΑΕ Λεμεσού, τη Στεάουα Βουκουρεστίου, τη Ντνίπρο, την Κουμπάν, τον Ηρακλή και την Αστάνα Καζακστάν πριν αναλάβει την Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία από την οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ