2013-06-18 15:46:06
Φωτογραφία για Δήλωση Ν. Νικολόπουλου με αφορμή την σύσκεψη των 3 αρχηγών για την ΕΡΤ
από το Γραφείο Τύπου

«Ένα ακόμα success story της μνημονιακής συγκυβέρνησης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε «ζωντανή μετάδοση» ο Ελληνικός λαός το βράδυ της Δευτέρας. Το success βέβαια, αφορά μόνο τους τρεις συγκυβερνήτες που απέδειξαν εκ νέου ότι υπεράνω όλων θέτουν τις καρέκλες εξουσίας που διατηρούν προς το παρόν, ενώ το story συνεχίζεται και γίνεται freak show τόσο για τους 2656 εργαζόμενους – ομήρους, όσο και για τον Ελληνικό λαό, πάντοτε ως θρίλερ ή δράμα».

Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τις πολιτικές εξελίξεις μετά τη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας πως «την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί μία ακόμα «κακοστημένη» παράσταση, στην οποία οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης είναι πάντοτε διαφωνούντες αλλά στηρίζοντες και ο κ. Σαμαράς αποφασισμένος, αλλά μόνο για… τις «κωλοτούμπες» που απαιτούνται προκειμένου να παραμένει Πρωθυπουργός».


«Τα συμπεράσματα είναι σαφή και προφανή» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής. «Πρώτον, ότι ο κ. Σαμαράς αντέχει να… «τρώει πολύ ξύλο» από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη, μετατρέποντας μία μεγάλη παράταξη και τον περήφανο κόσμο που την ψήφισε, σε απολογούμενους θλιβερών πολιτικών, δεύτερον ότι η εξουσία παραμένει πολύ «γλυκιά» έστω και στην σημερινή Ελλάδα του «πικρού ψωμιού» και τρίτον, ότι για το επόμενο διάστημα ο κρατικός τομέας θα παραλύσει, ενόψει του ανασχηματισμού και του φόβου όλων των εργαζομένων για τα λουκέτα και τις απολύσεις που επίκεινται».

«Μόνη ελπίδα, ο λαός που αφυπνίστηκε και ξέρει πλέον ότι αυτή η φάλτσα κυβερνητική συγχορδία δεν μπορεί να μας ταλαιπωρεί για πολύ ακόμα» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο σφυρί το σπίτι του Μίκι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο σφυρί το σπίτι του Μίκι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ