2013-06-18 15:34:15
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΙΔΑΝΙΚΟ» ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Συνεχίζονται τα αφιερώματα από την Ευρωλίγκα για τους πρωταθλητές Ευρώπης και σήμερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του τροπαίου και μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πολλά, εκείνος, όμως, βοήθησε πάρα πολύ.

«Ο Δημήτρης Κατσίβελης έλαβε δράση μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε σημαντικό μέλος στο rotation του Ολυμπιακού. Ο Κατσίβελης έφερε καλή άμυνα και πήρε σωστές αποφάσεις, κάτι που τον έκανε ιδανικό. Λόγω της φύσης της ομάδας με γνώμονα το παιχνίδι του, είναι δύσκολο να βρείτε αριθμούς ώστε να καταλάβετε τι σημαίνει για το σύνολο», γράφει το κείμενο και καταλήγει.

«Ο Ολυμπιακός έκανε ρεκόρ 8-2 στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Στο Λονδίνο ο Κατσίβελης συνεισέφερε και στις δύο νίκες. Πιο σημαντικό, ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας που γύρισε το παιχνίδι, όταν οι κόκκινοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 10-27 στο πρώτο δεκάλεπτο. Όταν ο Κατσίβελης μπήκε στο παρκέ, μπορεί τα στατιστικά να δείχνουν ότι είχε μόνο μία ασίστ, ο Ολυμπιακός, πάντως, έκανε ένα σερί 12-2. Αυτό έβαλε τις βάσεις για το comeback και τη δεύτερη σερί Ευρωλίγκα για τον Κατσίβελη και τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ