2013-06-18 17:37:11
Φωτογραφία για Απάντηση Χ. Στανίτσα προς τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χαροκόπο για τα προσωπικά δεδομένα των ΑμεA
Σε απάντηση των όσων υποστηρίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χαροκόπος, από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Χαράλαμπο Στανίτσα, τονίζονται τα εξής:

«Είναι γνωστό εδώ και χρόνια στο Δήμο ότι το κεντρικό Πρωτόκολλο ευρίσκεται στο 2ο όροφο του κτιρίου της οδού Παντανάσσης και είναι δύσκολα προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ. Για το λόγο αυτό ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, διαπιστώνοντας το πρόβλημα, έχει κινήσει από ημέρες τις διαδικασίες, ώστε η υπηρεσία του κεντρικού Πρωτοκόλλου να μεταφερθεί στον ισόγειο χώρο του πρώην ΚΕΠ του Δήμου (Μαιζώνος και Βότση). Με αυτό τον τρόπο θα λυθεί ένα ακόμη πρακτικό ζήτημα, το οποίο δεν είχε αντιμετωπιστεί από τις προηγούμενες δημοτικές Αρχές, και θα καταστεί δυνατόν να έχουν εύκολη και ανεμπόδιστη πρόσβαση στο κεντρικό Πρωτόκολλο και τα άτομα με αναπηρία, αλλά και όλοι οι πολίτες.

Σε ό,τι αφορά τα όσα υποστηρίζει ο κ. Χαροκόπος περί προσωπικών δεδομένων, είναι δεδομένο ότι οι υπάλληλοι του κεντρικού πρωτοκόλλου σέβονται και προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα του κάθε πολίτη και φυσικά των ατόμων με αναπηρία».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ