2013-06-18 20:12:12
Φωτογραφία για Τέλος εποχής για την Σαλαμάνκα!
Τίτλοι τέλους για την Σαλαμάνκα που περνάει στην ιστορία μετά από 90 χρόνια ζωής, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία εκκαθάρισης όλων των περιουσιακών της στοιχείων. Δείτε το συγκινητικό tweet του συλλόγου.

Η UD Salamanca έπαψε να υφίσταται όπως την γνωρίζαμε έως σήμερα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα δυσβάσταχτα οικονομικά χρέη, τα οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Ήδη ξεκίνησε  η διαδικασία εκκαθάρισης όλων των περιουσιακών της στοιχείων, με τον διευθυντή του συλλόγου, Μάξιμο Μαγιοράλ, να δηλώνει πριν λίγο έξω από το δικαστήριο: "Μπορούμε να πούμε επίσημα ότι η Σαλαμάνκα, δυστυχώς, εξαφανίστηκε".

Η ομάδα ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1923, έχοντας συμμετέχει για 12 σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Η καλύτερη της θέση ήταν η 7η (1974/75), ενώ για τελευταία φορά αγωνίστηκε σε αυτή πριν 14 χρόνια. Στην συνολική βαθμολογία της Primera, βρίσκεται στην 30η θέση ανάμεσα σε 59 ομάδες.

Ο σύλλογος πλέον θα πρέπει να πατήσει το κουμπί της... επανεκκίνησης, ξεκινώντας από τις περιφερειακές κατηγορίες.

"Αυτή είναι η πιο θλιβερή μέρα στα 90 χρόνια της ιστορία μου. Είμαι σε κάθε σου δάκρυ. Θα ζω για πάντα στην καρδιά σου", ήταν το συγκινητικό tweet στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ