2013-06-19 00:07:09
Φωτογραφία για ΠΣΑΤ: Αυτονόητη η εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για την ΕΡΤ
από το Γραφείο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) που κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ασχολήθηκε με το θέμα της ΕΡΤ, θεωρεί πως... η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να ανοίξει αμέσως η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση αυτή.

Ο ΠΣΑΤ θεωρεί αυτονόητη την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ και παραμένει προσηλωμένος στη θέση που εξ αρχής είχε εκφράσει, να ταχθεί στο πλευρό των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και να ζητήσει να μείνει ανοιχτή η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Ο ΠΣΑΤ θεωρεί πως τούτη την ώρα η επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι επιβεβλημένη. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, τα δικαιώματα των οποίων έχει η ΕΡΤ, οι οποίες θα πρέπει να προβληθούν και να μεταδοθούν από τις συχνότητες της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, καλύπτοντας την ανάγκη- και απαίτηση- του φίλαθλου κοινού για σφαιρική και πλήρη ενημέρωση.


Ο ΠΣΑΤ παραμένει στο πλευρό της Συντονιστικής Επιτροπής των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων του Τύπου σε ό,τι απαιτηθεί για την επίτευξη των δημοκρατικών και δίκαιων αιτημάτων τους

Αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) κατά τη σημερινή του συνεδρίαση προχώρησε σε αναδιάρθρωση των θέσεων του ΔΣ, μετά την κάλυψη τη κενής θέσης που είχε προκύψει από την παραίτηση του Αρη Ασβεστά με τον Δημήτρη Κανελλάκη, πρώτο στον κατάλογο των αναπληρωματικών μελών. Μετά τη συμπλήρωση του Συμβουλίου εξελέγησαν ομόφωνα Έφορος Α’ ο Γιώργος Τραπεζανίδης, Αναπληρωτής Ταμίας ο Κώστας Πιτιακούδης και Κοσμήτορας ο Δημήτρης Κανελλάκης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ