2013-06-19 00:16:04
Φωτογραφία για Εθνικός Υγειονομικος Ανασχεδιασμος ήταν το μήνυμα της Κεντρικής Προσυνεδριακης Εκδήλωσης για την Υγεία των Β3 Β4 Β5 ΝΟΔΕ
Από το Γραφείο Τύπου

Oι κεντρικοί άξονες που ανέπτυξε ο κος Πατούλης ήταν η μια εθνική πολιτική ανασυγκρότησης της Υγείας που θα εξασφαλίζει ισότιμα την περίθαλψη σε καθε άκρο της Ελλάδας σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους καθώς και την αναγκαιότητα εξορθολογισμού και εξυγίανσης της Υγείας, μέσα απο το σεβασμό στον άρρωστο και στο φτωχό πολιτη.

Τις πολιτικές που πρέπει να χαραχτούν στον τομέα της Υγείας ανέλυσαν διεξοδικά οι Β3 Β4 Β5 ΝΟΔΕ στην Κεντρική Προσυνεδριακή Εκδήλωση για την Υγεία που διεξήχθη παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κου Λουλουδακη και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κου Ιωαννίδη με το συντονισμό του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δημάρχου Αμαρουσίου κου Πατούλη και τη στήριξη των Προέδρων της Β3 ΝΟΔΕκου Παπαχρυσάνθου, της Β4 ΝΟΔΕ κου Καρλαύτη και της Β5 ΝΟΔΕ κου Λαμπροπουλου.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κος Βλασταράκος, ο οποίος μίλησε για το παρόν και το μέλλον της Υγείας από την Αθήνα ως την ακριτική Ελλάδα, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Παπαγιαννίδης, ο οποίος μίλησε για τη συμβολή του ΕΚΑΒ στην Προνοσοκομειακη Φροντίδα, ο τ
. Πρόεδρος Β1Ν.Ε. και μέλος ΔΣ ΙΣΦωκιδος, κος Κατσακουλας, ο οποίος μίλησε για τη σημαντική συμβολή της Πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης στις δαπάνες Υγείας σε όλο το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και η Πολιτευτής ΝΔ Β Αθηνών, Νοσηλεύτρια κα Παπαχρηστου, η οποία ανέπτυξε τα οφέλη και τις προοπτικές του ιατρικού τουρισμού.

gpatoulisblog.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ