2013-06-19 07:24:23
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ (ΞΑΝΑ) Ο ΣΑΒΙΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Το όνομα του Χαβιέ Σαβιόλα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο «παίζει» το όνομα του Χαβιέ Σαβιόλα για τους ερυθρόλευκους Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η "SportDay", ο Αργεντινός φορ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και, μάλιστα, έχει υπάρξει σχετική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 32χρονος παίκτης μένει ελεύθερος από την Μάλαγα, στην οποία είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ στην Primera Division.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο πρώην διεθνής άσος δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός και η… δουλειά μπορεί να γίνει με ένα συμβόλαιο κάτω του 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η ομάδα του επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενώ την ίδια ώρα έχει δεχθεί προτάσεις από την Εσπανιόλ και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ωστόσο, ο Σαβιόλα θέλει να αγωνισεί στο Champions League, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του, αν και η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ διαψεύδει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Βασική προϋπόθεση για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επίθεσής του είναι να πουληθεί ένας εκ των Τζιμπούρ ή Μήτρογλου, τους οποίους έχουν παρακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα ομάδες από το εξωτερικό.

Εκτός από τον Αργεντινό φορ, έχουν προταθεί και άλλοι επιθετικοί, όπως ο Νίκολα Ζίγκιτς. Ο Σέρβος επιθετικός είχε 35 παιχνίδια και 9 γκολ στην Μπέρμιγχαμ και η ηλικία του (33 ετών) δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ