2013-06-19 09:00:16
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΣΤΟΝ... ΑΣΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Στο καινούργιο τμήμα των Νέων του Ολυμπιακού, το οποίο ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, υπάρχει ένα... κενό όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα!

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο ρόστερ της ακαδημίας των ερυθρόλευκων τερματοφύλακας ο οποίος να έχει γεννηθεί το 1995 που θα είναι η δική τους χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι στο δυναμικό τους έχουν τερματοφύλακες που έχουν γεννηθεί το 1996 ο Μιχάλης Ηλιάδης, το 1997 ο Δημήτρης Κατσιμήτρος. Αυτοί ήταν οι γκολκίπερ που αγωνίστηκαν στο τμήμα των Εφήβων την περασμένη σεζόν, ενώ στους Νέους τόσο ο Αρης Βλάχος όσο και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι γεννημένοι το 1994 και αμφότεροι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League Νέων!

Οπότε ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τερματοφύλακα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ευρώπης. Και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη τσεκάρει δύο περιπτώσεις τερματοφυλάκων που έχουν γεννηθεί το 1995. Και ο ένας προέρχεται από τη Βόρειο Ελλάδα και υπάρχουν θετικά σχόλια και για τους δύο! Άρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα τις επόμενες ημέρες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ