2013-06-19 09:07:43
Φωτογραφία για Αγγλία και Τουρκία καλούν «Φέτφα»
Ενδιαφέρον για τον Γιάννη Φετφατζίδη φέρονται να έχουν δείξει τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και η Έβερτον, σύμφωνα με τουρκικά και αγγλικά ΜΜΕ. 

Μπορεί να μην διήγαγε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μένοντας στο μεγαλύτερο διάστημα στον πάγκο, ωστόσο ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού έχει τραβήξει όπως φαίνεται τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Fanatik», η Φενέρμπαχτσε έχει στο στόχαστρό της τον «Φέτφα» και μάλιστα το ενδιαφέρον της είναι αρκετά έντονο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα δε, τα «καναρίνια» θέλουν να κάνουν δικό τους τον άσο των νταμπλούχων Ελλάδας, είτε με αγορά του, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Η Φενέρ όμως δεν είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη για τον 22χρονο μέσο, αφού όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ, τον παίκτη έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ της Έβερτον. Οι άνθρωποι των «εφοπλιστών» μάλιστα έχουν παρακολουθήσει τον Φετφατζίδη σε αρκετά παιχνίδια και πιστεύουν ότι μπορεί να έχει πολύ σημαντική εξέλιξη. Επίσημη πρόταση πάντως δεν έχει φτάσει ακόμα στον Ολυμπιακό, τόσο για τον «Φέτφα», όσο και για οποιονδήποτε άλλο παίκτη του συλλόγου. gazzetta notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ