2013-06-19 13:56:59
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Προβάδισμα των Ιταλών για το γήπεδο
Οι Τζαβανέλα και Μαγιοβιέτσκι, δημιουργοί του γηπέδου της Γιουβέντους, μπορούν να προσφέρουν στο Δημήτρη Μελισσανίδη αυτό ακριβώς που οραματίζεται.

Σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή του για την κατασκευή του νέου γηπέδου της «Ενωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια θα διαδραματίσει το ταξίδι που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Τορίνο τον προηγούμενο μήνα.

Όσα είδε ο «Τίγρης»  και όσα άκουσε από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη δημιουργία του «Juventus Stadium» τον ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό. Και μολονότι ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι βέβαιο ότι οι Ιταλοί σχεδιαστές και αρχιτέκτονες που επιμελήθηκαν τη δημιουργία του νέου «σπιτιού» της Γιουβέντους έχουν αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για να πάρουν το «χρίσμα».

Ο σχεδιαστής Τζίνο Τζαβανέλα και ο αρχιτέκτονας Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι έχουν τη γνώση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον «τίγρη» αυτό που ζητεί, προκειμένου το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να είναι πραγματικά ξεχωριστό. Στο τιμ αναμένεται να βρίσκεται και ο Ελληνας αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς, που είναι αρκετά χρόνια συνεργάτης του Μελισσανίδη. Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η συνάντηση των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, κα Αποστολάκη, για το ζήτημα του γηπέδου.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ