2013-06-19 17:00:09
Φωτογραφία για Η ανοιχτή έκδοση της νέας Vanquish
Κλέβει τις εντυπώσεις η Aston Martin Vanquish Volante

Η Aston Martin Vanquish Volante αποτελεί την ανοιχτή έκδοση της νέας Vanquish και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με την πρώτη ματιά, η Vanquish Volante κλέβει τις εντυπώσεις και το γιατί είναι προφανές, ακόμη και στις φωτογραφίες. Η εκπληκτικής αισθητικής σχεδίασή της, ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της Aston Martin και το ίδιο ισχύει και για την καμπίνα των επιβατών.

Συγκεκριμένα, η υφασμάτινη και αρκετά ελαφριά οροφή της Vanquish Volante χρειάζεται μόλις 14 δευτερόλεπτα για να «αποκαλύψει» τον εντυπωσιακό «εσωτερικό κόσμο» του μοντέλου, ενώ σύμφωνα με τους ιθύνοντες της αγγλικής εταιρείας, ο χώρος των αποσκευών φτάνει στα 279 λτ., είναι δηλαδή κατά 50% μεγαλύτερος από αυτόν της DBS Volante, την οποία αντικαθιστά.

Παράλληλα, το συνολικό της βάρος είναι μόλις κατά 9 κιλά αυξημένο σε σχέση με της Vanquish, φτάνοντας συνολικά τα 1.845 κιλά.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα εφοδιάζεται, πρόκειται για τον 6λιτρο V12 κινητήρα της Vanquish, απόδοσης 573 ίππων και 620 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Touchtronic 2.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι σωτήρες… του Twitter
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι σωτήρες… του Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ