2013-06-19 18:00:15
Φωτογραφία για 42o Ράλλυ Θερμαϊκού 2013-Θριάμβεψαν τα 3 Κ!
Το 42ο Ράλλυ Θερμαϊκού πέρασε,όπως πολύ ωραία συνηθίζουμε να λέμε, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Για το νεοσύστατο Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη ως το βάπτισμα του πυρός, για τον όμιλο η ικανοποιήση πως ο αγώνας έγινε παρά τις λίγες συμμετοχές, για τα πληρώματα η απόλαυση των 51,24 αγωνιστικών χιλιομέτρων, για τους θεατές μια αξέχαστη εμπειρία, για τους νέους χορηγούς το άρωμα των αγώνων και για όλους μαζί αυτό το αδιαμφισβήτητα ωραίο φιλικό, σχεδόν συγγενικό, κλίμα που επικρατεί στους αγώνες αυτοκινήτου. Ο Δήμος Πολυγύρου, φιλόξενος όπως και πέρσι, αγκάλιασε τον αγώνα και παρείχε στον Α.Ο.Θ. , σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής και το επαγγελματικό επιμελητήριο κάθε βοήθεια.

Συμμετοχή δήλωσαν 20 πληρώματα, 17 από αυτά είδαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο, τον Αλυτάρχη Παναγιώτη Μαραντζίδη να κυματίζει την καρό σημαία τερματισμού.

Νικητές του αγώνα και πρώτοι στην κατηγορία Ε11, οι Κωνσταντίνου - Μαύρος με Citroen ZX οι οποίοι κινήθηκαν με ξέφρενους ρυθμούς,ακολουθώντας τους Κοσμόπουλο - Ευτυχιάδη με Mitsubishi Lancer Evo ΙΧ . Αυτοί, αν και επιβλήθηκαν από την αρχή , αρκέστηκαν στην δεύτερη θέση γενικής καθώς ένα τετακέ και το σβήσιμο του κινητήρα στην τελευταία ειδική διαδρομή ήταν αρκετά για να τους στερήσουν την πρωτιά...
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ