2013-06-19 17:54:04
Φωτογραφία για Στα τέλη Ιουνίου το 3ο Patras Motor Show
Η ΦΙΛΜΠΑ στις 29 και 30 Ιουνίου 2013 με συνδιοργανωτή τον Όμιλο PlusMedia, υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων-ΟΝΑΠ και την υποστήριξη του ΟΛΠΑ και του Λιμεναρχείου Πατρών, διοργανώνει το 3ο PMS (Patras Motor Show) στον ευρύτερο χώρο της προβλήτας του Μόλου της Αγίου Νικολάου, με έναρξη το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 18:00 και λήξη την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 20:00.

Το PMS είναι μία έκθεση Μηχανοκίνητων Οχημάτων με Πανελλήνιο πλέον χαρακτήρα που συγκεντρώνει τα Οργανωμένα Clubs Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αντίκες, φόρμουλες, ιδιοκατασκευές, ιστορικά αγωνιστικά, αυτοκίνητα αντιπροσωπειών και κάθε μορφή του Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος. Το 2012 το 2ο PMS κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 260 συμμετοχές αυτοκινήτων, 35 συμμετοχές Μηχανών και 28 Αυτοκίνητα Αντίκες με το παλαιότερο να χρονολογείται το 1937!

Οι συμμετέχοντες προσήλθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και οι επισκέπτες θεατές ξεπέρασαν τις 20.000. Για το 2013 τα προγνωστικά της Οργανωτικής Επιτροπής του PMS, λόγω του Πανελληνίου χαρακτήρα που έχει αποκτήσει, αναμένει πάνω από 20.000 επισκέπτες σε καθημερινή βάση.


Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 23 και πλέον κατηγορίες από τις 14 του 2012, επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών από τις αντιπροσωπείες, συναυλίες και πολλές εκπλήξεις, όπως db drag contest. Φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί και διαγωνισμός με την Ονομασία "Cars & Questions" που ο καθένας θα μπορεί να συμμετέχει και να ελέγξει τις γνώσεις του πάνω στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό κερδίζοντας πολλά δώρα.

Φυσικά ένα μοναδικό car wash και Dance Show από γνωστά μοντέλα θα δώσουν έναν άλλον αέρα στην εκδήλωση. Η μεγάλη προσθήκη για φέτος θα είναι η παρουσία Διαχρονικά Μηχανοκίνητων Εκθεμάτων Δημοσίων Υπηρεσιών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ