2013-06-19 18:02:05
Φωτογραφία για Φώφη Γεννηματά: «Το πρόβλημά μας είναι ο τρόπος λειτουργίας της κυβέρνησης»
«Το πρόβλημά μας είναι ο τρόπος λειτουργίας της κυβέρνησης», δήλωσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά εν όψει... της αποψινής νέας συνάντησης των κυβερνητικών εταίρων, συμπληρώνοντας πως η ΕΡΤ ήταν η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια επιμέρους ζητήματα.

Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM, η κ. Γεννηματά εξήγησε ότι τα ζητήματα αυτά αφορούν τη φυσιογνωμία, το συντονισμό και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, καθώς και τους κανόνες που τη διέπουν.

Όπως είπε, εδώ και πάρα πολλούς μήνες, το ΠΑΣΟΚ έχει θέσει ζήτημα για τη λειτουργία της κυβέρνησης, για το ότι δεν συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο, για το ότι σχεδόν δεν λειτουργεί η Βουλή και όλα αποφασίζονται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Με αφορμή την τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ, η οποία δεν είχε τις υπογραφές των υπουργών που προέρχονται από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, η εκπρόσωπος του Κινήματος σχολίασε ότι «δεν μπορεί να στηρίζεται μια κυβέρνηση συνεργασίας στην επιβολή των απόψεων αυτού που είναι πιο δυνατός στο εσωτερικό της».

Σε σχέση με την ΕΡΤ, η κ. Γεννηματά επεσήμανε πως «αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή, είναι να συμμορφωθεί η κυβέρνηση με την απόφαση του ΣτΕ. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει και είναι παράνομο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ