2013-06-19 19:30:06
Φωτογραφία για Μπλεγμένος και στην υπόθεση με τα 65 κιλά χασίς ένας δραστήριος 34χρονος
Δεν σταματούσε να δημιουργεί μπελάδες ένας 34χρονος Αλβανός στα Χανιά που φάνηκε να έχει συμμετοχές και σε άλλες ποινικές υποθέσεις. Μετά από συντονισμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ ταυτοποιήθηκαν... τα στοιχεία του και αποδείχθηκε ότι ο ίδιος άνδρας είχε συμμετοχή και στην υπόθεση με τα 65 κιλά χασίς.

Συγκεκριμένα σε ανακολινωση της η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

Ταυτοποιήθηκαν, χθες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, τα στοιχεία 34χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα ύστερα από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη, προανάκριση που διενεργήθηκε από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, για υποθέσεις κατοχής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, προέκυψε ότι ο 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την 04.04.2013 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχές των Νομών Χανίων και Ηρακλείου έχει συμμετοχή στην υπόθεση κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στο Ρέθυμνο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξήντα πέντε κιλά ακατέργαστη κάνναβη και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Athens Rally Sprint 30 Ιουνίου 2013
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Athens Rally Sprint 30 Ιουνίου 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ