2013-06-19 19:32:29
Φωτογραφία για Στη Νιόν ο Αλαφούζος για το ραντεβού που θα κρίνει την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΑΟ
Έτοιμος για το ραντεβού της Πέμπτης (20/6) το μεσημέρι με την ανεξάρτητη επιτροπή Club Financial Control Body (CFCB) που εδρεύει στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο ΠΑΟ θα πάρει το εισιτήριο για την ευρωπαίκή συμμετοχή.

Παρόντες θα είναι εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μέλη του νομικού και οικονομικού επιτελείου του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά η Γκέτεμποργκ φαίνεται ότι θα αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για τον ΠΑΟ στην προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ. Για το θέμα μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Χακάν Μιλντ, ενώ το κακό για τους Πράσινους είναι ότι θα έχουν χρήματα να δώσουν στο Αμβούργο από την πώληση του Κάρλσον στην Σάντερλαντ.

«Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο παίκτης που ψάχνουμε και είναι σαφές πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον αποκτήσουμε. Το θέμα είναι τι θέλει ο Μάρκους. Πρέπει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να συζητήσει την κατάσταση με το Αμβούργο και να αποφασίσει πού θέλει να παίξει.Δεν έχω μιλήσει για τα οικονομικά δεδομένα λεπτομερώς με τον Μάρκους. Φυσικά όμως, από τη στιγμή που πουλήσαμε έναν παίκτη, οι οικονομικές δυνατότητες είναι μεγαλύτερες. Όμως το θέμα είναι πώς νιώθει ο Μάρκους και ποιους όρους θα θέσει το Αμβούργο. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη" δήλωσε στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet ο Χακάν Μιλντ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ