2013-06-19 23:47:14
Φωτογραφία για Συνεχίζουν με Μπαρτζώκα...
Τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν χάραξαν την Τρίτη στον Ολυμπιακό με τους ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ευρώπης Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να συζητούν για τη νέα χρονιά επεκτείνοντας ουσιαστικά την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Στην χάραξη του σχεδιασμού της νέας σεζόν προχώρησαν την Τρίτη οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης κα Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Γιώργο Μαπρτζώκα, επεκτείνοντας ουσιαστικα΄την επιτυχημένη τους συνεργασία.

Την εμπιστοσύνη τους στον άνθρωπο που οδήγησε τον Θρύλο στην κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης Ευρωλίγκας στο Λονδίνο εξέφρασαν οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ. Έτσι, στην συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης ουσιαστικά ξεκίνησαν τον σχεδιαμσό της επόμενης περιόδου, όπου ο Ολυμπιακός θα στοχεύσει στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου ευρωπαϊκού τροπαίου, αλλά και σητν επιστορφή του στην κορυφή της Α1.


Σίγουρα εάν επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα είναι πολύ μεγάλη δουλειά για τον Θρύλο!!!!

Βασικοί άξονες ήταν η προσπάθεια παραμονής των σημαντικότερων παικτών που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των δύο συνεχόμενων ευρωπαίκών τροπαίων, με τους Βασίλη Σπανούλη και Κάιλ Χάινς να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε να ξέρει τί ακριβώς θέλει και κυρίως το πώς θα κιηθεί η ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά και την αναγκαιότητα ενίσχυσης σε θέσεις, όπου αποδεδειγμένα πονούσε φέτος.

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ