2013-06-19 23:51:04
Φωτογραφία για Υπέκυψε και ο 20χρονος που τραυματίστηκε στo τροχαίο στα Πευκάκια Bόλου
Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν, υπέκυψε, λίγο μετά τις 10.30π.μ. σήμερα και 20χρονος νεαρός, που είχε τραυματιστεί... σε τροχαίο στα Πευκάκια, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο θάνατος του 20χρονου ήρθε δύο ημέρες μετά το θάνατο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, του 21χρονου φίλου του, από την Αλβανία, με τον οποίο βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ.

Ο άτυχος 20χρονος είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι και νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε σήμερα το πρωί.

Από συγγενικά πρόσωπα του 21χρονου, έγινε γνωστό ότι, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, το οποίο, λόγω ταχύτητας βγήκε από την πορεία του, ντεραπάρισε και έπεσε σε περίφραξη, όταν άνοιξε η πόρτα και ο 20χρονος εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα, κυρίως στο κεφάλι.

Να θυμήσουμε ότι το ατύχημα είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη γύρω στις 10μ.μ. στα Πευκάκια. Ειδικότερα, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος με επιβάτες άλλα τέσσερα άτομα (τρεις ημεδαπούς ηλικίας 19, 19 και 20 ετών κι ένα 21χρονο Αλβανό) εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθούν σοβαρά ο 20χρονος και ο 21χρονος Αλβανός, κι ελαφρά οι υπόλοιποι επιβαίνοντες.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνεχίζουν με Μπαρτζώκα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνεχίζουν με Μπαρτζώκα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ