2013-06-20 00:31:04
Φωτογραφία για Citigroup: Η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές
Δεν είναι προς το συμφέρον κανενός από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τα ανωτέρω διαμηνύει σε νέα, σημερινή 9σέλιδη έκθεσή της η Citigroup, συνεχίζοντας να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον όλες τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που σημειώνονται επί ελληνικού εδάφους.

"Δεν συμφέρει κανένα από τα τρία κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να ρίξουν την κυβέρνηση και να οδηγήσουν την Ελλάδα σε πρόωρες εκλογές", υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο οίκος.

"H κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν πρέπει να πέσει, παρά τις απειλές που συντελούν προς την κατεύθυνση αυτή", αναφέρει η Citigroup. Kαι προειδοποιεί: Η δέσμευση της ελληνικής πλευράς για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων συνιστά μια αποστολή γεμάτη προκλήσεις. Αυτό άλλωστε απέδειξε η υπόθεση της ΕΡΤ.

"Όλες οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν μια ακόμη απόδειξη πως η κυβέρνηση συνεργασίας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά εύθραυστη", διεμήνυε ο οίκος στη χθεσινή έκθεσή του υπό τον τίτλο "Euro Area: Sovereign Debt Crisis Update - ECB keeping open mind about non-standard measures".


Eστιάζοντας οι αναλυτές της Citigroup στα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα, σχολίαζε χθες: Οι άκρως φτωχές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, των δύο μικρότερων κυβερνητικών εταίρων, μειώνουν τον κίνδυνο κατάρρευσης της κυβέρνησης. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν θα αναλάβουν καμία πρωτοβουλία που θα έχει στόχο να ρίξει την κυβέρνηση. "Η τρικομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν θα πέσει, αλλά σίγουρα θα παραμείνει εύθραυστη", εξηγούν οι αναλυτές.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ