2013-06-20 07:38:02
Φωτογραφία για Ανησυχεί για την υστεροφημία του ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον βλέπει πως η καριέρα του δεν έχει πάρει το δρόμο που ο ίδιος ονειρευόταν, όταν το 2008 κατακτούσε το πρωτάθλημα στη Formula 1.

«Ο χρόνος περνά. Πέρασαν πέντε χρόνια από τον τίτλο μου. Όταν ήμουν στις μικρότερες κατηγορίες έπαιρνα το πρωτάθλημα σχεδόν κάθε χρόνο», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος της Mercedes.

«Υπάρχουν πολλοί πιλότοι που δεν έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Formula 1, γι’ αυτό και είμαι ευγνώμων που έχουν τουλάχιστον ένα, α και πλέον το πρεστίζ δεν είναι το ίδιο καθώς πολλοί έχουν πάρει τον τίτλο. Πλέον είσαι ξεχωριστός όταν έχεις δύο, τρεις ή τέσσερις τίτλους», πρόσθεσε.

Ο Χάμιλτον θεωρεί πως μετά τον τίτλο του δεν είχε το κατάλληλο μονοθέσιο για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. «Στην πρώτη μου χρονιά παραλίγο να πάρω το πρωτάθλημα και στη δεύτερη τα κατάφερα. Από τότε δεν είχα ένα μονοθέσιο για να διεκδικήσω τον τίτλο. Και το μονοθέσιο που έχεις κάνει μεγάλη διαφορά, οπότε όταν δεν το διαθέτεις πετάς τα καλύτερά σου χρόνια. Μεγαλώνω και δεν θα είμαι για πάντα στη Formula 1. Πρέπει, λοιπόν, να αρχίσω να σκέφτομαι πώς θέλω να με θυμούνται», κατέληξε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ