2025-12-05 10:52:33
Φωτογραφία για Γρίπη: Το απότομο κρύο ανησυχεί τους παιδίατρους – Το «κοκτέιλ» με COVID – RSV και οι εμβολιασμοί
Με την τελευταία κακοκαιρία, αλλά και τις πενθήμερες εκδρομές των μαθητών της 3ης Λυκείου, οι παιδίατροι εκφράζουν αυξημένη ανησυχία για την φετινή περίοδο της γρίπης.

Ο προβληματισμός των παιδιάτρων δεν αφορά μόνο την έλευση του ιού, αλλά και τον πιθανό «δύσκολο συνδυασμό» που αναμένεται να σχηματίσει η εποχική γρίπη με την COVID-19 και τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV), ένα κοκτέιλ ιών που μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά τα παιδιά και το σύστημα υγείας.

Η παιδίατρος και αντιπρόεδρος των Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, Άννα Παρδάλη, περιγράφει την εικόνα που διαμορφώνεται, τονίζοντας την ανάγκη για ψυχραιμία, ενημέρωση και κυρίως, πρόληψη μέσω των εμβολιασμών.

  Διαβάστε περισσότερα pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ελβετία κι Εμείς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ελβετία κι Εμείς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ