2013-06-20 09:30:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Τοξικομανής επιτέθηκε στη μητέρα και την 5χρονη κόρη της - Aναστάτωση μέρα μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου
Φόβος και τρόμος μέρα μεσημέρι χθες στο κέντρο της Πάτρας, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Τοξικομανής που έψαχνε απεγνωσμένα χρήματα για να πάρει τη δόση του, επιτέθηκε σε πολίτες.

Η αρχή έγινε από μια μητέρα και μάλιστα ο νεαρός δεν δίστασε να της επιτεθεί μπροστά στην 5χρονη κόρη της.

Ο νεαρός προσπάθησε να της πάρει την τσάντα. Η γυναίκα ταράχτηκε και αντέδρασε με αποτέλεσμα ο νεαρός να κινηθεί απειλητικά εναντίον της μπροστά στην 5χρονη κόρη της, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Η γυναίκα έτρεμε από το σοκ κι έλεγε πως πλέον φοβάται να κατέβει στο κέντρο της Πάτρας με τα παιδιά της, όπως αναφέρει η Γνώμη.

Λίγο αργότερα ο ίδιος νεαρός επιτέθηκε,σε δύο ηλικιωμένους που περίμεναν το λεωφορείο στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες και άλλων πολιτών, η κατάσταση στο κέντρο της Πάτρας η κατάσταση είναι εκρηκτική με τοξικομανείς να επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες για λίγα ευρώ Μάλιστα θεωρούν ότι η πλατεία Γεωργίου έχει γίνει πλέον άβατη και επικίνδυνη, ζητώντας την αύξηση των πεζών περιπολιών και γενικότερα της αστυνόμευσης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ