2013-06-20 09:24:56
Φωτογραφία για Στο χειρουργείο η Βίκυ Σταμάτη - Iδιαίτερα σοβαρή η κατάσταση της υγείας της λένε οι γιατροί
Σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της φαίνεται να αντιμετωπίζει η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου. Το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Εκεί οι θεράποντες ιατροί που μελέτησαν τις τελευταίες απεικονιστικές εξετάσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό (μαστογραφία, ακτινογραφία θώρακος και εργαστηριακές – αιματολογικές εξετάσεις) εκτίμησαν ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή και ενημέρωσαν την κυρία Σταμάτη ότι πρέπει να χειρουργηθεί το συντομότερο.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες ιατρικές πηγές, χθες κατατέθηκε και εισιτήριο για την εισαγωγή της κυρίας Σταμάτη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» γεγονός που αποδεικνύει και τη διαδικασία του επείγοντος. «Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή και χρήζει άμεσης χειρουργικής αντιμετώπισης», είπαν στην εφημερίδα «Δημοκρατία» νοσοκομειακές πηγές και πρόσθεσαν: «Το πότε θα μπει στο χειρουργείο η ασθενής δεν το γνωρίζουμε, καθώς το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επιλυθεί, αφού πρώτα ο δικηγόρος της πάρει την απαραίτητη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού για να γίνει η εισαγωγή της στο νοσοκομείο».


Να σημειωθεί ότι η κυρία Σταμάτη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία στο παρελθόν για την αφαίρεση κύστεων στους μαστούς. Ομως εκείνα τα περιστατικά εκτιμώνται από τους γιατρούς ως επεμβάσεις ρουτίνας, καθώς οι κύστες μαστών είναι από τα πλέον συνηθισμένα γυναικολογικά προβλήματα. Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, επιβεβαίωσε ότι η εντολέας του ενημερώθηκε χθες από τους γιατρούς ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα προσθέτοντας ότι εάν τελικά δεν υπάρξει φροντίδα από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, εκείνοι από σήμερα ως δικηγορικό γραφείο θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Πηγή: Imerisia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ