2013-06-20 09:45:05
Φωτογραφία για ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο «ΠΑΠ»
Την αποθέωση από τους συντοπίτες του, αλλά και τους εκκολαπτόμενους... άσους του μπάσκετ, γνώρισε στα Γρεβενά, ο Κώστας Παπανικολάου!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του 23χρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού, διεξάγεται από την Πέμπτη (20/6) το 40ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και σε μια ειδική τελετή που έγινε παραμονή της έναρξης των αγώνων, ο Κώστας Παπανικολάου τιμήθηκε για τα επιτεύγματα του, τόσο με την Εθνική όσο και με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε από το Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, την ΕΚΑΣΔΥΜ διά του προέδρου της Λάζαρου Σαββίδη και από τον Πρωτέα Γρεβενών από τον οποίο ξεκίνησε, από τον πρόεδρο του, Μπάμπη Πενλίδη. Την εκδήλωση χαιρέτισε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ,Σάββας Λόρτος.

Ο "Παπ", πήρε το ζεστό χειροκρότημα και από τους μικρούς άσους, όσο και από τους συντοπίτες τους. Τους επίδοξους συναδέλφους τους, συμβούλεψε να δουλεύουν όσο γίνεται περισσότερο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους γονείς του για την σημαντική συνεισφορά τους, στην καριέρα του. Ο άσος των πρωταθλητών Ευρώπης δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με μικρούς φίλους του μπάσκετ, αλλά και με τα παιδιά των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Παίδων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ