2013-06-20 10:34:06
Φωτογραφία για Σε τροχιά φεστιβάλ η Αρχαία Oλυμπία με Θεοδωρίδου - Ζήνα - Ρουβά
Δεν θα ξεπεράσουν τις δέκα οι φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ολυμπίας σε μια χρονιά που η κρίση μαστίζει τα πάντα και ο πολιτισμός δεν μένει ανεπηρέαστος.

Οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ μπροστά στον κίνδυνο να μην υπάρξουν εκδηλώσεις προχωρούν με προσεκτικές κινήσεις και κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές ώστε και το κοινό να απολαύσει καλές παραστάσεις και συναυλίες, αλλά και να διατηρηθεί το επίπεδο του φεστιβάλ έστω και στην κρίση υψηλό.

Έτσι ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια πολύ καλά ονόματα για τις φετινές εκδηλώσεις. Το δυνατό χαρτί της Ολυμπίας είναι ο χώρος της που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα για συναυλίες και να γεμίσει ακόμα και με 5.000 θεατές. Συναυλίες με μεγάλα ονόματα περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε φέτος και ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Πέγκυ Ζήνας. Πέρα από αυτές τις δύο μεγάλες συναυλίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν ακόμα τρεις ή τέσσερις με επίσης ονόματα που έχουν απήχηση στο κοινό. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με τουλάχιστον δύο θεατρικές παραστάσεις εκ των οποίων η μια είναι οι «Βάκχες» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς, όνομα – μαγνήτης για το κοινό, ιδιαίτερα σε αυτή την διαφορετική στιγμή της καριέρας του.


Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους στο θέμα του προγράμματος έως ότου οριστικοποιηθεί επίσημα, ώστε να αποφύγουν φαινόμενα όπως πέρυσι όπου πολλοί από τους καλλιτέχνες που είχε προγραμματιστεί να έρθουν ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους. Έτσι ότι ανακοινωθεί φέτος για το φεστιβάλ θα είναι και αυτό που θα δει τελικά το κοινό της Ηλείας.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ