2013-06-20 11:12:07
Φωτογραφία για «ΜΠΛΟΚΟ» ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ
Ο υφυπουργός Αθλητισμούς έδωσε εντολή να μη καταβληθεί η επιχορήγηση από την ΓΓΑ στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις μέχρι να υπάρξει δικαστική απόφαση στην προσφυγή των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην ΕΠΟ λόγω της προσφυγής των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου στην τακτική δικαιοσύνη και την κατάθεση αίτησης, με την οποία ζητούν την έκπτωση των μέλλων του Δ.Σ της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού όταν είδε πως η πλευρά των δύο αιτουσών Ενώσεων κατέθεσε στο δικαστήριο στις 28/5 νέα αίτηση προσωρινής διαταγής με την οποία μεταξύ άλλων κατηγορούσε την διοίκηση της ΕΠΟ για σε βάρος τους δημοσίου κι επειδή εισέπραξε την επιχορήγηση του 2013, ύψους 1 εκατ ευρώ, και δεν την χορήγησε στις Ενώσεις αποφάσισε μέχρι να υπάρξει δικαστική απόφαση και να κλείσει αυτό το θέμα, να μην καταβληθεί η επιχορήγηση από την ΓΓΑ προς το ποδοσφαιρικές Ενώσεις.

Αυτό γνωστοποίησε και σε τηλεφωνική συνομιλία ο υφυπουργός Αθλητισμού σε συνάντηση μ τον Γιώργο Σαρρη πριν από λίγες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ