2013-06-20 21:15:03
Φωτογραφία για Βίκυ Σταμάτη: Έχω διαγνωσμένo πρόβλημα υγείας
"Πρόκειται για πραγματικό, διαγνωσμένο πλέον, πρόβλημα υγείας μου, κι όχι για έωλο ή αναπόδεικτο ισχυρισμό που προβάλλεται καταχρηστικά. Η υγεία μου είναι το πολυτιμότερο αγαθό όχι για μένα την ίδια, αλλά για να έχει το παιδί μου υγιή μητέρα που να μπορεί να το φροντίσει και να το υποστηρίξει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του", αναφέρει στην αίτηση αποφυλάκισής της η Βίκυ Σταμάτη.

Στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας για νέες προγραμματισμένες εξετάσεις μεταφέρθηκε το πρωί η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου, η οποία έχε ήδη υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας αλλά και επικοινωνίας με το ανήλικο παιδί της.

Κρατώντας ένα φάκελο με εξετάσεις στα χέρια της, βγήκε από το νοσοκομείο φανερά καταβεβλημένη.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένες εξετάσεις για τα προβλήματα υγείας , που όπως αναφέρει, αντιμετωπίζει.

Η κ. Σταμάτη δεν απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του STAR. Μπήκε στην κλούβα της αστυνομίας που την μετέφερε και πάλι στις φυλακές.

Η κατηγορουμένη περιμένει εντός των ημερών την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει με την οποία επικαλείται σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας που πιθανόν θα την οδηγούν σε χειρουργική επέμβαση:

Η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που παραβρίσκεται πλέον σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου και των υπολοίπων κατηγορουμένων συνεχίζεται με ανάγνωση εγγράφων.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μένει ο Κάρι στον Παναθηναϊκό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μένει ο Κάρι στον Παναθηναϊκό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ