2013-06-20 22:00:08
Φωτογραφία για Μάριον Κόλα: Eθισμένος στην κοκαΐνη και αδίστακτος - 'Η θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε, έλεγε στους αστυνομικούς
Από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς των τελευταίων ετών αποδεικνύεται ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Μάριον Κόλα, ο οποίος έχει ήδη δολοφονήσει δύο ανθρώπους από τη στιγμή που απέδρασε, ενώ σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ είναι εθισμένος στην κοκαΐνη.

Οι δολοφονικές προθέσεις του Κόλα, είχαν φανεί από το 2010, όταν είχε συλληφθεί στον Βύρωνα για ληστείες τραπεζών, μετά από αιματηρή συμπλοκή. Ο Κόλα τότε, είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που τον έπιασαν, πως «είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε», αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, η οποία επικαλείται δηλώσεις αστυνομικών που συντονίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Αλβανού δολοφόνου, σύμφωνα με τις οποίες ο Κόλα «είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό».

Μία άλλη διάσταση για το προφίλ του «ψυχρού εκτελεστή» που χαρακτηρίζει την Κόλα, δίνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον Κόλα το 2010 στο Βύρωνα. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός που ακινητοποίησε τον Αλβανό δολοφόνο, τον άκουσε να φωνάζει στον συνεργό του που ήταν κρυμμένος σε έναν φούρνο: «Πέταξε τις χειροβομβίδες και σκότωσε τους όλους τους π.......ς», αδιαφορώντας για το γεγονός πως θα έχαναν τη ζωή τους αθώοι άνθρωποι αλλά και αυτός ο ίδιος.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ