2013-06-20 22:16:23
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΚΜ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζοντας τη σειρά των εκδηλώσεων ενημέρωσης των στελεχών των Ε.Δ., πραγματοποίησε μία ακόμα συνάντηση την Τετάρτη 19 Ιούνη, αυτή τη φορά στην Κατερίνη.

Στον όμορφο χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη», οι στρατιωτικοί που ζουν και υπηρετούν στην περιοχή είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ένωση για την ίδρυση και τη λειτουργία της, τους στόχους και τις επιδιώξεις της, καθώς και λεπτομέρειες για τη διενέργεια των πρώτων εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΚΜ, που θα πραγματοποιηθούν στις 29 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Ανχης (ΣΓΔ) Ανέστης Τσουκαράκης. Μετά τις ομιλίες των μελών της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΣΠΕΚΜ, ακολούθησε διάλογος και επίλυση αποριών με τους στρατιωτικούς που συμμετείχαν στην συνάντηση. Ερωτήσεις έγιναν και στον κ. Τσουκαράκη που συμμετείχε στο διάλογο και δόθηκαν ενδιαφέρουσες απαντήσεις, για σοβαρά θέματα που απασχολούν όλους τους στρατιωτικούς.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ