2013-06-21 00:27:21
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΚΑΙ... ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα είναι οριστικά η πρώτη μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν του Ολυμπιακού, που αναμένεται να κινηθεί και το φετινό καλοκαίρι για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο.

Οι «ερυθρολεύκοι» έχουν επιλέξει τον 28χρόνο Αμερικανό, που προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν με το Ρέθυμνο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009 στον Ηλυσιακό, για αντικαταστάτη του Πέρο Άντιτς και έχουν συμφωνήσει σε όλα μαζί του. Η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Πέτγουεϊ, που θα επιτελέσει την πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών Ευρώπης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα στον Πειραιά έχουν πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα τους τον 22χρόνο Βασίλη Καββαδά, τον οποίο είχαν προσπαθεί να αποκτήσουν και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Καββαδάς έχει συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον Πανιώνιο, συνεπώς οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τους «κυανέρυθρους» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει συνεργαστεί στον Πανιώνιο με τον Νικαιώτη σέντερ εκτιμά τα προσόντα του και θεωρεί ότι μπορεί να έχει μεγάλη εξέλιξη. Ο Καββαδάς το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει προσφορικά με τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν βρει την «χρυσή τομή» με την διοίκηση των «κυανέρυθρων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ