2013-06-21 12:34:04
Φωτογραφία για Μπίστης: Ο Κουβέλης θα έχει την κατάληξη του Καρατζαφέρη
Μια «φαρμακερή» πρόβλεψη για το πολιτικό μέλλον του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, το οποίο προβλέπεται δυσοίωνο μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όπου κράτησε σκληρή γραμμή, έκανε το στέλεχος του κόμματος Νίκος Μπίστης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή( πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της», έγραψε ο κ. Μπίστης.

«Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς» έγραψε ο κ. Μπίστης, και συμπλήρωσε «Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν την χώρα σε περιπέτεια».

Χαρακτήρισε, επίσης «φωνή της λογικής» τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον οποίο έγραψε ακόμα ότι «Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε οτι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας».

Προσπαθώντας να εξηγήσει την αιτία της στάσης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ ο κ. Μπίστης γράφει: «Ξέρω ότι ορισμένοι θα ψάξετε τα "βαθύτερα αίτια" και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις. Ματαιοπονείτε. Οι Άγγλοι το λένε "It is the short answer". Ο Σημίτης το είπε αλλιώς: " ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση"».
sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ