2013-06-21 14:49:04
Φωτογραφία για Το σχέδιο της Εθνικής για την ακίνητη περιουσία
Με την Εθνική Τράπεζα να έχει κερδίσει το «στοίχημα» της ανακεφαλαιοποίησης, πλέον, μία από τις βασικές προτεραιότητες του τραπεζικού ομίλου είναι η αξιοποίηση του... «κρυμμένου θησαυρού», του χαρτοφυλακίου ακινήτων ύψους 770 εκατ. ευρώ της «Εθνική Πανγαία».

Η στρατηγική που θα υιοθετηθεί ως προς τον κλάδο των ακινήτων θα «υπακούει» στην «φιλοσοφία» της πώλησης μη στρατηγικών στοιχείων του ενεργητικού (non-core assets), με την αρχή να έχει γίνει με το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Αστέρας Βουλιαγμένης» για το οποίο η Εθνική Τράπεζα αναζητά επενδυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την Eurobank Properties, η Εθνική Πανγαία αναμένεται να διαδραματίσει μεσο-μακροπρόθεσμα σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της αγοράς ακινήτων.

Διαβάστε στο «Κεφάλαιο» που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα: Ποιο είναι το σχέδιο της Εθνικής Τράπεζας για τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της Εθνική Πανγαία. Mε ποιες κινήσεις-ματ η διοίκηση της ΑΕΕΑΠ θα ενισχύει το ήδη υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο real estate. Γιατί η ΑΕΕΑΠ συγκεντρώνει υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ