2013-06-21 15:34:09
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ... ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Μίτσελ, Πιέρ Ισά και Γιάννης Βρέντζος θα συναντηθούν τη Δευτέρα (24/6) για να συζητήσουν τις εξελίξεις σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπουν από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην αναμονή της απάντησης του Γιοάν Βερδού ενώ πρέπει να... «τρέξουν» και τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις τους.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Μίτσελ, ο Πιέρ Ισά και ο Γιάννης Βρέντζος θα συναντηθούν τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός και βάσει όσων θα κουβεντιάσουν, θα κινηθούν ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι.

Πάντα στα υπόψη βρίσκεται ο Γιοάν Μολό της Νανσί αλλά η περίπτωση του είναι δύσκολη, αλλά εξετάζεται. Στην συνάντηση… κορυφής πιθανότατα να δώσει το «παρών» και ο Κριστιάν Καρεμπέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από Δευτέρα και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι ερυθρόλευκοι θα «τρέχουν» για να «κλείνουν» συμφωνίες και μεταγραφές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ