2013-06-21 15:44:53
Φωτογραφία για Επαναληπτικός γύρος για τα Πειθαρχικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ
Συνάδελφοι,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΕΣΗΕΑ που ψήφισαν την Τρίτη και Τετάρτη 18 και 19 Ιουνίου, στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εργασιακών εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο και του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης μας.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εκλογικών διαδικασιών, θέλω να τονίσω την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την Ένωση Συντακτών, η συμμετοχή των μελών της στα κοινά. Αξίζουν των συγχαρητηρίων μας, όλοι οι υποψήφιοι, που έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση των συναδέλφων τους.

Συνάδελφοι,

Η επόμενη διετία δεν είναι απλώς κρίσιμη για την ΕΣΗΕΑ, αλλά καθοριστική για την ίδια την ύπαρξη μιας από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές Ενώσεις και πνευματικούς φορείς της χώρας.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και στο μείζον θέμα της ΕΡΤ. Ένα κρίσιμο ζήτημα για το χώρο των ΜΜΕ, που έχει κινητοποιήσει σήμερα όλους τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Κάθε ημέρα που περνά χωρίς ανεξάρτητη και υψηλών προδιαγραφών Δημόσια Ραδιοτηλεόραση – κάτι που υπάρχει σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, βλέπε PBS, NPR, BBC και ZDF κλπ -  είναι μια υπαναχώρηση στη δημόσια παρουσία στα ΜΜΕ, στην επικοινωνία, στις σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες, στην εξάλειψη της ενημερωτικής απομόνωσης της ελληνικής περιφέρειας. Και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση.  

Ο επαναληπτικός γύρος για τα Πειθαρχικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Ιουνίου, 2013 (Τετάρτη και Πέμπτη).

Σας καλώ όλους και όλες να συμμετάσχετε για να στηρίξετε την Ένωση Συντακτών, για τη δική σας παρουσία στα όργανα της ΕΣΗΕΑ.

ΜΣΧ

Χαρίλαος (Χάρης) Τζανής

Υποψήφιος για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ