2013-06-22 20:14:05
Φωτογραφία για Τον μαχαίρωσε στο λαιμό μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του
Παρολίγο τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη όταν ένας 48χρονος Γεωργιανός μαχαίρωσε στο λαιμό έναν 46χρονο άνδρα μπροστά στα μάτια της 69χρονης μητέρας του.

Ο 48χρόνος Γεωργιανός συνελήφθη από τις αρχές της Αλεξανδρούπολης.

Ο δράστης, λόγω προσωπικών διαφορών και έχοντας στην κατοχή του ένα κυνηγητικό όπλο και δύο μαχαίρια μετέβη στην οικία του 46χρόνου, οπού βρίσκονταν ο ίδιος με τη 69χρόνη μητέρα του και αφού αρχικά τους απείλησε για τη ζωή τους στη συνέχεια και μετά από διαπληκτισμό με τον 46χρόνο, τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στο λαιμό και τράπηκε σε φυγή, πυροβολώντας επανειλημμένα στον αέρα.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το παραπάνω όπλο, 2 μαχαίρια, μήκους 30,5 και 32 εκατοστών και 10 κυνηγητικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Εντοπίσθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 6 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων.

Ο 46χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: newsbomb
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ