2013-06-22 20:07:03
Φωτογραφία για Σε πύρινο κλοιό η Aττική – Μάχη με τις φλόγες σε Ωρωπό, Κορωπί και Θρακομακεδόνες
Τρία πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αττική από το πρωί Σαββάτου με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες, αλλά να εκτιμούν ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν τεθεί υπό έλεγχο.

Ειδικότερα τα μέτωπα βρίσκονται στην περιοχή Αμφιάρειο στο Μαρκόπουλο Ωροπού, στον Αγιο Γεώργιο Κορωπίου και στους Θρακομακεδόνες, ενώ από το πρωί του Σαββάτου ξέσπασαν συνολικά 12 εστίες πυρκαγιάς.

Στον Ωρωπό επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 τμήματα πεζοπόρων, 5 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα ενώ νωρίτερα επικράτησε αναστάτωση όταν οι φλόγες πλησίασαν τις αυλές δύο σπιτιών.

Επειτα από έγκυρη επέμβαση των πυροσβεστών δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους Καπανδριτίου - Καλάμου και Μαρκοπούλου - Καλάμου και κάνει εκτροπές της κυκλοφορίας από την οδό Αγίας Ελεούσης, από την πλατεία Καλάμου και από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη θέση Ουλπέρι.

Στο άλλο μέτωπο, του Κορωπίου, υπάρχουν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ενώ στους Θρακομακεδόνες επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ